Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Juhlapyhien/lomien kerhokalenteri 2018

 

  • Tallin joululoma 21.-30.12, toiminta jatkuu normaalisti 1.1.2019 alkaen

 

 

Ajankohtaista

 

15.12.2018

Vuoden viimeinen kurssi sujui oikein hienosti, kiitos kaikille osallistuneille! Ensi vuonna jatketaan näiden ja vähän uusienkin tuulien merkeissä :) 

Talliin saapui viikko sitten Tanskasta uusi asukas, mushroom-värinen jalostusori Glenfiddich af Sandgaarden jonka "suomi nimi" on Väinö. Väinö vaikuttaa oikein kiltiltä ja fiksulta ponilta. Nyt kotiudutaan ja tutustutaan rauhassa, sitten aletaan opettemaan työntekoa. Todennäköisesti Väinö ei ota vastaan vieraita tammoja vielä ensi kesänä. 

 

18.11.2018

Delma muutti uuteen kotiin, toivomme hyviä hetkiä mahtavalle ponille uudessa kodissa!

 

1.11.2018

Elmo muutti uuteen kotiin Jyväskylään. Toivomme ihanalle ponille menestystä uudessa kodissa :) 

 

28.9.2018

 Tanja v.d. Kastanje osallistui viime viikonloppuna Eliittinäyttelyyn Kytäjällä. Reissu sujui hyvin vaikka syysmyrskyä luvattiin. Hieman Tanja otti kierroksia paikan päällä kun joutui yksin matkustamaan, mutta kehässä tamma esiintyi todella hienosti ja sijoittui luokassaan toiseksi. 

 

14.8.2018

Syyskausi on aloitettu ja ryhmät on mukavasti täyttynyt. Vapaita paikkoja on tällä hetkellä keskiviikon iltaryhmässä kahdelle shettiskokoiselle ratsastajalle.

Tamma Tanja v.d. Kastanje sai kutsun Eliittinäyttelyyn. Jos kaikki menee hyvin niin tarkoitus olisi osallistua :) 

 

27.7.2018

Ponipäivä oli oikein onnistunut, kiitos kaikille osallistuneille! 

Stjernens Tallisman eli Masi tuli ylläpidosta takaisin kotiin. 

Poneilla alkoi viikon loma, toiminta jatkuu taas 6.8 normaalisti :) 

 

7.7.2018

Puolikuun Trubadurix muutti uuteen kotiin, toivomme paljon mukavia hetkiä pikkuruunalle ja uusille omistajille! 

 

28.6.2018

Ponipäivä valitettavasti peruttu Martsan sairastumisen vuoksi. Koitetaan sovitella uutta ponipäivää vielä heinäkuulle. Martsan tarkoitus olla töissä taas 2.7 alkaen. Pahoittelut ponipäivän peruuntumisesta!

 

Tallin asukkaat eivät ole pelkästään lisääntyneet Ellin ja Unelman varsojen myötä. Kun kasvattaa niin kaikkia ei voi itselleen haalia vaikka omat onkin aina parhaita  Keväällä uuteen kotiin muutti ihana ruuna Kaunisrannan Hugo. Huhtikuun alussa ruuna Stjernens Tallisman eli Masi matkusti työmieheksi Jyväskylään. Viime viikolla uuteen kotiin muutti kaunis tamma Puolikuun Mysteeri. Kaikki kolme on hyvissä kodeissa joista pääsevät myös esille tavalla tai toisella  

 

28.5.2018

Iltaryhmäläisten kesäkurssilla yksi peruutuspaikka!

Ponipäivässä vielä tilaa.

Ponikerhoissa muutama vapaa paikka uusille harrastajille.

 

14.5.2018

Leirikirjeet on jaettu :)

Kesä alkoi vauhdilla, ponit totuttelee ruohoon ja pääsee pikkuhiljaa laitumeen. 

Työt jatkuu kuitenkin koko kesän, ponit lomailee 30.7-5.8.3.2018 jolloin talli on suljettu.

Kesä tuo taas tullessaan remonttia monella saralla, tallissa ja pihalla. Tallissa rempataan karsinoita, tarhoille on tarkoitus rakentaa kaksi katosta, talli kaipaa ulkoseiniin maalia ja vanha tallikämppä myös. Lato edelleen purkua. Tekemistä riittää, aloitamme karsinoista ja katoksista.

Vapaita paikkoja on vielä käsittely/temppukurssille 25.5 sekä ponipäivään 29.6. Vapaita kerhopaikkoja on ma klo 16.30.19 ja ke klo 16-18.30 ryhmissä.

 

12.4.2018

Toukokuun alusta alkaa torstaille klo 16.30-18.30 ns. tehoryhmä (ponikerho). Ryhmässä max 6 kerholaista, tehdään ja opetellaan tehokkaasti ja yksilöllisemmin (myös muuta kuin ratsastusta). 
Jo kerhoissa käyvät voivat vaihtaa ryhmää, mutta edellyttää sitoutunutta ja aktiivista, joka viikko käyvää harrastajaa. Ryhmässä paikkoja rajoitetusti, hinta sama 20e/kerta.

 
Torstain iltaryhmä siirtyy normaalille paikalleen klo18-20.

 

31.3.2018

Kaveriviikko ensi viikolla 
Koska perinteinen kaveriviikko jätettiin pakkasten vuoksi ystävänpäivän tienoilla pitämättä, pidetään se ensi viikolla. Eli vko 14, 2.-5.4.2018. Ponikerholaiset saavat halutessaan ottaa tallille yhden kaverin tutustumaan poneihin ja seuraamaan kerhoa. Ps, Ohjeistathan kaverisi pukeutumaan säiden mukaan!

 

8.3.2018

Kesän päiväleirille vielä  1paikka vapaana,  iltaryhmäläisten kurssi täynnä.

Ponikerhoissa tilaa, kysy lisää sähköposti puolikuun.ponitalli@hotmail.com tai puh 041 4419282. 

Keväällä tulossa uutta tarjontaa toimintaan, seuraa kotisivuja ja facebookia.  

 

 

26.2.2018

Tiistaille luvataan hyytävät kelit ja vaikka kuinka katson toiveikkaana eri tahoilta ennustuksia niin ei ne paremmilta näytä. Niinpä nyt varmaan paras tehdä niin, että perutaan tiistain kerho ja iltaryhmä jo valmiiksi ja halukkaat saisi tulla kerhoon huomenna klo16.30-19.00 ja keskiviikkona klo16-18.30. Tilaa on hyvin hiihtoloman vuoksi! -Martsa

 

 

23.2.2018

Hiihtolomaviikon kerhot/iltaryhmät pidetään mikäli pakkasraja -18c sen sallii. Seuraathan kotisivuja/fb/instagram peruutusten varalta. Ilmoitamme aamupvän aikana mikäli pakkasen vuoksi toiminta peruttu. Samanpvän peruutusmaksukäytäntö ei ole voimassa kun ollaan pakkasrajoilla. 

 

11.2.2018

Kesäkuun päiväleirille saa varata paikkoja. Kesäkuussa myös ponipäivä ja iltaryhmäläisten 2vrk kurssi, päivämäärät niihin varmistuu helmikuun aikana.

Ratsu- ja ponivaliokunta on  kokouksessaan myöntänyt jalostusarvokirjaimia. 

Edesmennyt tammamme Ynja sai arvokirjaimen AB. 
Tanja v.d Kastanje sai ensimmäisen arvokirjaimensa B. 
Edesmenneen jalostusori Opanin poika Usvaniityn Hemuli sai ensimmäisenä shetlanninponiorina suomessa VALIO tittelin, onnittelut Hemulin kasvattajille/omistajille!

 

 

10.1.2018

Kevätkausi on jo täydessä vauhdissa 

Kursseja on tulossa jo helmikuusta eteenpäin ja kesän päiväleirejä jo suunnitellaan, leirit perinteisesti kesäkuussa. Niistä tulee lisätietoja kotisivuille lähiaikoina.

 

Muistutellaan vakiokävijöitä peruutussäännöstä; peruutukset kerhoihin/iltaryhmiin tulee tehdä edellisenä päivänä, saman päivän peruutuksesta peritään kerho/iltaryhmämaksu 20e. Sääntö siitä syystä, että viime hetken peruutuspaikoille ei ehdi jonossa olevat mukaan.

 

 

26.12.2017

Vuoden poniksi äänestettiin konik-ruuna Pertsa :D

Pertsasta löytyy Jennin tekemä video instagrammista sekä facebookista.

 

10.12.2017

Aika äänestää vuoden poni! Mikä sinun mielestäsi on ehdottomasti  tallin paras poni? Äänestys on taas käynnissä, anna äänesi suosikillesi tallilla :) 

Kerhojen ohessa pikkujouluteema vkolla 51. 

 

Välipäivä ratsastuksia tarjolla ke 27.12 klo 17-19 ja to 28.12 klo 17-19 (sis 1h ratsastusta) 20e. Paikkoja rajoitetusti, ilmoittautumiset suoraan Martsalle tekstarilla 041 4419282. Säävaraus.

 

Vkolla 52 ei kerhoja eikä iltaryhmiä

 

 

23.11.2017

Syksyn vika kurssi oli ajokurssi joka sujui oikein hinosti. Kaikki pääsivät ajamaan itsenäisesti, myös valjastus sujui jo hyvin. Kurssit jatkuu taas ensi vuoden puolella, alkuvuosi mennään säiden mukaan. Kiitos kaikille lukuisille kurssilaisille jotka ovat tänä vuonna aktiivisesti olleet mukana! Kiitos myös apulaisille :) 

 

 

22.10.2017

Ponipäivä oli erittäin onnistunut, kiitos kaikille osallistuneille!

 

4.10.2017

Taas on niin ihania uusia Puolikuun Ponitalli-huppareita  Kiitos kaikille brodeerauksen tilanneille, oman paitasi saat tallilta  ja kiitos jälleen J&S Subcontracting oy Loimaalta hyvästä ja nopeasta palvelusta!

 

12.9.2017

Tamma Tanja v.d. Kastanje palkittiin jalostusarvostelussa I palkinnolla, eli se on nyt  I ktk tamma. Ruuna Stjernens Tallisman palkittiin II palkinnolla.