Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Juhlapyhien/lomien kerhokalenteri 2019

 

  • Itsenäisyyspäivänä 6.12.2019 talli suljettu
  • Tallin joululoma 23.-31.12.2019,toiminta jatkuu normaalisti keskiviikosta 1.1.2020

 

 

 

 

Ajankohtaista

 

31.8.2019

Tällä viikolla onkin ollut tapahtumaa. Ponikerhoissa on paljon uusia harrastajia ja ryhmät on täyttyneet hienosti. Ollaan taas ratsastettu kentällä ja metsässä, opeteltua varusteiden laittoa ja ponien hoitoa. 

Talliin saatiin myös lopultakin uusi asukas. Pohjoisruotsinhevonen Ulla muutti keskiviikkona talliimme ja toivomme siitä kivaa hevosta töihin. Ulla on 155cm ja erittäin vankka rouva, kunhan se vielä hiukan kotiutuu niin se osallistuu mukaan toimintaan. Kiltiksi se on ainakin jo nyt osoittautunut <3 

Perjantaina aloitti  uusi ponikerhoryhmä. Aloitusaika on vähän normaalia myöhempi ja ryhmäkoko pienempi. Kerho lähti hyvin käyntiin ja uudet harrastajat aloittivat poneilun reippaasti ja taisi jo uusia kavereitakin kaikille tulla. Ryhmässä on yksi paikka vapaana, kyselyt suoraan Martsalle 041 4419282. 

Maanantaina jatketaan, mukavaa viikonloppua kaikille! 

 

14.8.2019

 

Kävimme viikonloppuna kahden ponin voimin Kansallisessa poninäyttelyssä Ypäjällä. Työponimme pärjäsi upeasti, molemmat pääsivät rotunsa champion kehään.Delia Stone I palkinto & luokkavoitto. Tjatte I palkinto sijoitus 2/9.

 

Edes sateinen sää ei pilannut tunnelmaa, ponit pärjäsi niin hienosti 
Kiitos kaikille jotka olivat apuna tänään ja tekivät meidän reissun mahdolliseksi! Vielä olisi tarkoitus näyttää tänä syksynä 1-2 ponia hippoksen kehässä ja ehkä mennä vielä yhteen rotunäyttelyyn, mutta katsotaan nyt miten tämä syyskausi tästä etenee.

 

Tammat ultrattiin lopultakin tiineiksi, nyt sitten toivotaan kaiken sujuvan hyvin ja ensi vuonna odotetaan syntyvän kolme uutta Puolikuuta.

 

 

 

 

20.7.2019

Takana pari hyvin onnistunutta ponipäivää normaalien ryhmien lisäksi. Kiitos kaikille osallistuneille ja apuna olleille! Toiminta ja treenit jatkuu taas 29.7.2019 eteenpäin, ponit aloittivat nyt ansaitun viikon kesäloman. Nähdään taas!

 

9.7.2019

Taas retkeiltiin  Shettisyhdityksen 30v Juhlanäyttelyyn Turkuun oli ilmoitettu kaksi ponia, Belle ja Tellu, mutta mukaan otettiin ainoastaan Tellu. Belle on kasvattanut kiitettävän mahan laitumella eikä pieni poni ole ollenkaan edustava liian lihavana, ja sille tuli vielä kiimakin juuri sopivasti. Kakkosta lähdettiin hakemaan ja IIpalkinto saatiin, sijoitus 7/10. Olemme erittäin tyytyväisiä, mustien tammojen luokka oli todella kova ja tuntiponimme pärjäsi niinkuin sen toivottiinkin. Pakko mainita myös kesäkuussa uuteen kotiin muuttanut Masi joka oli erittäin hienossa kunnossa, voitti luokkansa Ipalkinnolla ja palkittiin vielä värillisten Reserve Champion ori/ruuna-tittelillä. Onnea omistajalle 

 

1.7.2019

Ponikerhoissa vapaita paikkoja uusille harrastajille seuraavasti: Ma klo 16.30-19.00 3 paikkaa, Ti klo 16.00-18.30 2 paikkaa, Ke klo 16.00-18.30 3 paikkaa. Kesäaikaan mukaan mahtuu myös ei vakkareita!

 

15.6.2019

Kaksi reipasta viikkoa takana. Ekalla päiväleirillä hikoiltiin helteessä, kaikki sujui silti hienosti, ponit jaksoi tehdä kaiken mitä pitikin ja leiriläiset reippaili kolme päivää.

8.6 suuntasimme pitkästä aikaa rotunäyttelyyn, Vitikkalaan. Mukaan pakattiin Belle joka ei ole ikinä käynyt pois kotoa ja Tellu, jolle on ihan sama mitä tehdään, se vetää aina viileen tyylikkäästi kaiken :D tellu esiintyi tyylikkäästi ja pärjäsikin ihan hyvin isossa tammaluokassa saaden II palkinnon ja sijoitus 5/9. Belle matkusti hyvin ja oli kuin kotonaan täysin vieraassa ympäristössä, mutta kehässä pikkutamma jäi viimeiseksi ja kasvattajan päätä huimasi IIIpalkinto. Ehdin jo ilmoittamaan Bellen kahteen muuhunkin rotunäyttelyyn, joten tänä kesänä ei taideta menestystä nauttia :D Kunhan sitten retkeillään ja haetaan kokemusta ponille...

Seuraavaksi oli vuorossa iltaryhmäläisten estekurssi. Pitkä päivä sujui hyvin ja ainakin hauskaa oli! Parin välipäivän jälkeen (illan kerhot ja ryhmät pyörivät myös leirien ajan normaalisti) jatkettiin päiväleirillä. Ilma oli hyvä, ei niin kuuma kuin edellisviikolla ja kaikki sujui mainosti jälleen. Kiitos tässä vaiheessa kaikille leiriläisille ja avustajille! 

Juhannusviikolla toimitaan normaalisti, mutta vedän sen verran happea, että ladon kaataminen alkaa vasta juhannuksen jälkeen :D 

-Martsa

 

07.06.2019

Stjernens Tallisman eli Masi muutti uuteen kotiin. Toivomme ponille ja uudelle omistajalle paljon hyviä yhteisiä hetkiä ja menestystä!

 

 

 

15.5.2019

Lopultakin alkoi ladon lähtölaskenta pihasta. Nyt menossa tyhjennys ja sen jälkeen purku, tämä valitettavasti näkyy pihapiirissä, yritämme hoitaa asian mahdollisimman siististi ja niin nopeasti kuin mahdollista.

 

24.4.2019

Keskiviikon ponikerhossa klo 16-18.30 tilaa uusille harrastajille :) 

 

 

4.3.2019

Kevät on ihan kohta täällä :) Ponit tiputtaa jo karvaa urakalla, lumi sulaa auringossa ja tarhojen siivous on kohta edessä. Monta remonttikohdetta on mielessä ja isompi poni on hankintalistalla seuraavaksi.

Kevät myös piristää toimintaa kummasti. Niinpä muistutetaan miten toimintamme menee jos et vaikka pääsekään omaan ryhmääsi. Eli peruutukset pitää muistaa tehdä edellisenä päivänä, saman päivän peruutuksesta tai peruuttamatta jättämisestä menee kerhomaksu 20e kokonaisuudessaan. Voi sopia myös korvaavan kerran samalle viikolle jolloin peruutuksesta ei mene maksua. Eli vakiokerholainen joka käy joka vko on velvollinen ilmoittamaan poissaolonsa ajoissa. Ei vakiokerholainen on kerholainen joka käy joka toinen vko tai satunnaisesti (hinta tällöin 25e/kerta). Ponikerhot/iltaryhmät myös maksetaan aina sinä päivänä kun oma ryhmä on, peruuttamaton/samanpvän peruutus peritään jälkikäteen.

 

3.3.2019

Olimme eilen mukana Forssan Luontomuseon eläinpäivässä ja järjestimme myös arvonnan johon paikan päällä sai halutessa osallistua. Arvonta on nyt suoritettu, Onnea Alicia & Minni, voititte tutustumiskerrat ponikerhoon! (Voittajiin ollaan yhteydessä) Kiitos kaikille osallistuneille ja toiminnastamme kiinnostuneille sekä Luontomuseolle kivasta tapahtumasta!