Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Juhlapyhien/lomien kerhokalenteri 2018

 

  • 26.4 klo 16-19 tarhojen siivoustalkoot
  • 30.4-1.5 Vappuna talli auki normaalisti
  • 30.5 heltatorstai talli auki normaalisti
  • Kesäkuun päiväleiri ke-pe 5-7.6(täynnä)
  • Kesäkuun toinen päiväleiri (2vrk) to-pe 13-14.6(tilaa)
  • Iltaryhmäläisten estepainotteinen kesäkurssi ma 10.6(täynnä)

 

 

 

 

Ajankohtaista

 

24.4.2019

Keskiviikon ponikerhossa klo 16-18.30 tilaa uusille harrastajille :) 

 

 

4.3.2019

Kevät on ihan kohta täällä :) Ponit tiputtaa jo karvaa urakalla, lumi sulaa auringossa ja tarhojen siivous on kohta edessä. Monta remonttikohdetta on mielessä ja isompi poni on hankintalistalla seuraavaksi.

Kevät myös piristää toimintaa kummasti. Niinpä muistutetaan miten toimintamme menee jos et vaikka pääsekään omaan ryhmääsi. Eli peruutukset pitää muistaa tehdä edellisenä päivänä, saman päivän peruutuksesta tai peruuttamatta jättämisestä menee kerhomaksu 20e kokonaisuudessaan. Voi sopia myös korvaavan kerran samalle viikolle jolloin peruutuksesta ei mene maksua. Eli vakiokerholainen joka käy joka vko on velvollinen ilmoittamaan poissaolonsa ajoissa. Ei vakiokerholainen on kerholainen joka käy joka toinen vko tai satunnaisesti (hinta tällöin 25e/kerta). Ponikerhot/iltaryhmät myös maksetaan aina sinä päivänä kun oma ryhmä on, peruuttamaton/samanpvän peruutus peritään jälkikäteen.

 

3.3.2019

Olimme eilen mukana Forssan Luontomuseon eläinpäivässä ja järjestimme myös arvonnan johon paikan päällä sai halutessa osallistua. Arvonta on nyt suoritettu, Onnea Alicia & Minni, voititte tutustumiskerrat ponikerhoon! (Voittajiin ollaan yhteydessä) Kiitos kaikille osallistuneille ja toiminnastamme kiinnostuneille sekä Luontomuseolle kivasta tapahtumasta!