Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Päiväleirit & Ponipäivät

 

Järjestämme perinteiset päiväleirimme aina kesäkuussa. Leireillä on ohjattua monipuolista, toiveiden mukaista ohjelmaa, ratsastusta, teoriaa, vikellystä, ponien hoitoa ym! Tallin puolesta avustajat.

 Mukaan otetaan omat eväät, säänmukaiset vaatteet ja tietenkin onnistuneen leirin takaa iloinen mieli :)

 

Kesän 2021 päiväleirit kerholaisille

 

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE KIVOISTA JA ONNISTUNEISTA LEIREISTÄ!

 

Kesän 2021 Kurssi iltaryhmäläisille

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE LEIRISTÄ!

 

Iloittautumiset sähköpostiin puolikuun.ponitalli@hotmail.com tai tekstiviestillä 041 441 9282/Martsa.

Varausmaksu 20e suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä tallin tilille FI36 5025 0220 0838 85, maksuviite 12535. Varausmaksulla varaat leiripaikan. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. (poikkeus jos järjestäjä ei korona-tilanteen vuoksi pysty päiväleirejä tai kurssia järjestämään.) Loput päiväleirin/kurssin maksusta 70e laskutetaan paperilaskulla leirin aloituspäivänä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Leirikirje:

 

Tervetuloa päiväleirille!

 

Leiri alkaa klo 10 ja päättyy 15.30. Mikäli jatkat omaan ryhmääsi vielä illalla, voit jatkaa leiriltä suoraan eli välissä ei tarvitse lähteä kotiin.

 

Ohjelma sunnitellaan toiveita kuunnellen; ratsastusta, ajoa , ponien hoitoa, agilityä… Leirillä on ohjaajana Martsa ja mukana on kokeneempia tyttöjä avustajina.

 

Pakkaa mukaan säänmukaisesti vaatetta. Jos sääennuste lupaa sadetta niin ota sadetakki ja vaihtovaatteet, märillä vaatteilla ei ole mukavaa kesälläkään. Ratsastukseen sopivat kengät tai kumisaappaat sekä lenkkarit. Jos oikein aurinkoista säätä luvataan niin aurinkorasva laukkuun myös, eikä hyttysmyrkystäkään haittaa ole.

 

Päivä on aika pitkä joten kunnolla evästä ja juotavaa mukaan. Käytössä on mikro ja jääkaappi eli lämmin ruoka on enemmän kuin suotavaa jotta jaksaa koko päivän.

Muistathan ilmoittaa mahdolliset allergiat (ampiaiset jne) ja muut oleelliset seikat tallille, sekä yhteystiedot joista huoltajasi tavoittaa sillä välin kun olet tallilla.

 

Loppu leirimaksu laskutetaan paperilaskulla leirin ensimmäisenä päivänä. Mikäli koronakaranteenin takia ei voi osallistua leirille, saa poikkeuksellisesti varausmaksusta korvauksena yhden ponikerhon/iltaryhmän jonka voi käyttää kun taas voi turvallisesti osallistua mukaan toimintaan.

 

Leireillä on voimassa samat koronasäännöt kuin tällä hetkellä toiminnassa muutenkin. Jos on yhtään flunssan tai muun oireita, tai jos jollakin perheenjäsenellä on, tai jos on perheessä mahdollisuus  altistumiseen, ei silloin voi leirille osallistua. Tallissa käyttää edelleen maskia kaikki yli 12vuotiaat ja käsihygieniasta sekä yskimis ym ohjeista huolehditaan edelleen tarkasti. Leirille ei voi ottaa mukaan kavereita tai perheenjäseniä seuraamaan toimintaa.

 

Huomioitavaa on myös se, että jos käy toisella tallilla, ei samoilla vaatteilla/varusteilla kuljeta talleilta toiselle hevosten tarttuvien tautien varalta.

 

Ihanaa Päiväleiriä ja Poneilua toivottaen
Puolikuun Ponitalli