Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ryhmissäPonikerhot

 

Tiistain klo 16-18.30 ponikerhoryhmässä paikkoja vapaana.

(18.10.2019)

KYSY LISÄÄ puh 041 4419282/Maria Tammi tai sähköposti puolikuun.ponitalli@hotmail.com

 

Ponikerhot alkaen 6vuotiaille.

Aika aloittaa uusi harrastus! Ponikerhoissa ulkoillaan, liikutaan ja vietetään aikaa eläinten kanssa. Samalla opitaan mm. ratsastusta, agilityä, ajoa, ponien turvallista käsittelyä ja hoitoa. Harrastus antaa hyvän pohjan jatkaa tulevaisuudessa eteenpäin hevosten kanssa sekä opettaa lapsille sosiaalisia taitoja toimia erilaisten ihmisten kanssa ryhmässä.

  2.5h ohjattua toimintaa 20e/kerta vakiokävijältä. 

 

 

 

 

 

Ensimmäiset ponikerhomme lähtivät pyörimään jo vuonna 2005. Tiettävästi olimme ensimmäinen talli joka aloitti kerhot tässä mittakaavassa. Kerhomme suosio on ollut jatkuvasti kasvusuunnassa ja kävijämäärä on jo moninkertaistunut. 

 

 

Ponikerhomme pyörivät arkisin ja on tarkoitettu aloitteleville lapsille. Huomioithan ponien koon vuoksi ratsastajan painorajoitus 40-50kg ponista riippuen, parilla isommalla ponilla 55-65kg. Ryhmät kokoontuvat viikoittain 2,5h ajan kerrallaan. Kerhomaksu vakiokävijältä 20e/kerta, joka toinen vko tai harvemmin kävijältä 25e, hinnat sis.ALV. (Lisätiedot hinnastosta) Kerho maksetaan aina paikanpäälle tultaessa yksi kerta kerrallaan. Peruuttamattomasta tai saman päivän peruutuksesta (oli syy mikä tahansa, poikkeus lääkärintodistus) peritään kerhomaksu kokonaisuudessaan. 

 

Kerhoissa on joka kerta erilaista, toiveiden mukaista ohjelmaa. Ratsastusta kentällä, ajoa kärryillä ja reellä. Hevosmiestaitojen opettelua, ponien hoitoa, ruokintaa ja käsittelyä. Kerholaiset ovat myös itse halunneet järjestää mm. leikkimielisiä poninäyttelyjä, pukuratsastus- ja tehtäväkilpailuja.

 

 

Tallilla on 30x50m aidattu, valaistu ratsastuskenttä, tallitilat, hiekkatarhat sekä lämmin tallikämppä.

 

 

Kerholaisten käytössä olevat ponit ovat koulutettuja, kilttejä ja luotettavia shetlanninponeja joita myös kaikista pienimmätkin kerholaiset pystyvät käsittelemään ja hoitamaan. Käytössä myös kaksi hieman isompaa ponia. Vaikka ponit ovat koulutettuja, on hevonen kuitenkin saaliseläin. Siksi sitä ei aina voida hallita yllättävän tilanteen tullen. Tästä johtuen ponien selästä pudotaan joskus. Tämä tulee ottaa huomioon ennen harrastuksen aloittamista. 

 

 

Tallimme on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä jäsentalli. Tämä takaa, että turvallisuuteen on panostettu, henkilökunta on ammattitaitoista, ponit ja tilat asianmukaiset. Turvallisuusasiakirja on ilmoitustaululla kaikkien luettavissa ja talliin tehdään säännöllisesti turvallisuustarkastus(tukes), paikalla käyvät tarpeen mukaan myös sekä kunnan-että yksityinen eläinlääkäri ja terveystarkastaja joka valvoo mm. lannan säilömistä ja käsittelyä. Toimintamme on avointa ja meille on tärkeää sekä asiakkaiden, että eläinten hyvinvointi.

 

Erilainen harrastus jossa lapsi oppii perinteisten asioiden lisäksi sosiaalisuutta,suvaitsevaisuutta ja kärsivällisyyttä.Palaute on ollut positiivinen niin opettajilta kuin vanhemmilta.Meillä lapsesi saa tehdä ponien kanssa sitä kaikkea mistä perinteisessä harrastuksessa hän vain haaveilee!

 

 

 

Olemme mukana myös seudun green care-hankkeessa!

 

 

 

 

 

 

 

DelmaDelma

AjamassaAjamassa

UnelmaUnelma

Kajo & LupuKajo & Lupu

AgilityäAgilityä

Ilman satulaa & kuolaimiaIlman satulaa & kuolaimia

KampausKampaus

LeikkejäLeikkejä